Ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μάνατζμεντ Υπηρεσιών Υγείας στο VirusLive

Ο Γιωργος Στάθης, προεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μάνατζμεντ Υπηρεσιών Υγείας (ΕΕΜΥΥ) φιλοξενείται στο VirusLive! αυτή την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 5.00 το απόγευμα.
Απαντά ζωντανά στις ερωτήσεις του διευθυντή του Virus Αιμίλιου Νεγκή για:
  • Τις αναγκαίες αλλαγές στη διοίκηση και οργάνωση του ΕΣΥ
  • Τα κριτήρια επιλογής μάνατζερ στην υγεία
  • Το ρόλο των στελεχών διοίκησης του ΕΣΥ
  • Τη νομική μορφή των κρατικών νοσοκομείων
  • Τη σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα
  • Το καθεστώς αμοιβών του προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία.
Ο κ. Στάθης έχει υπηρετήσει ως Διευθυντής, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διοικητής 7 κρατικών νοσοκομείων. Έχει διατελέσει μέλος Επιτροπών κοστολόγησης ιατρικών πράξεων, σύνταξης προδιαγραφών λογιστικού νοσοκομειακού συστήματος και ελέγχου ιδιωτικών κλινικών.
Μέσω της εταιρείας MediForce S.A. εισήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον προνοσηλευτικό έλεγχο ασθενών για λογαριασμό της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών.
Για 25 χρόνια ήταν Διευθυντής του επιστημονικού περιοδικού «Επιθεώρηση ΥΓΕΙΑΣ», είναι συγγραφέας ή επιμελητής 6 βιβλίων για ζητήματα διοίκησης των υπηρεσιών υγείας και έχει δημοσιεύσει 60 συναφείς εργασίες και άρθρα. Από το 2002 εκλέγεται Πρόεδρος της ΕΕΜΥΥ.

H παρακολούθηση είναι ελεύθερη για το ευρύ κοινό. Οι θεατές  έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν live την συζήτηση και να απευθύνουν ερωτήσεις προς τον καλεσμένο μας μέσω ειδικής εφαρμογής Q&A (ερωτήσεις & απαντήσεις) στο κανάλι της εκπομπής αλλά και με σχόλιο στις σελίδες του facebook όπου θα προβάλλεται η εκπομπή.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ψηφιακά τόσο από την ιστοσελίδα μας (https://virus.com.gr/live/) όσο και μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook, της EthosMedia και της EthosEvents.

 

 

Πηγή: https://virus.com.gr/