Σεμινάριο ΣΘΕΒ: «Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς υγείας»

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και ώρα 16:30-21:00 και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 09:00-15:00 (με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 20 άτομα), με θέμα: «Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς υγείας», στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενισχυθούν οι συμμετέχοντες με τις απαραίτητες δεξιότητες και να εξοπλιστούν με τις απαραίτητες τεχνικές και μεθόδους που θα βοηθήσουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση κρίσεων, συγκρούσεων και παραπόνων μέσα από ένα διαδραστικό σεμινάριο, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που θα ενισχύσουν τα ποσοστά ικανοποίησης των πελατών.

To σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη, τους εργαζόμενους και τους προϊσταμένους τμημάτων που έρχονται σε επαφή με τους πελάτες -ασθενείς και συνοδούς- της επιχείρησης.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Ιωάννης Πυρνοκόκης, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει προπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό τμήμα, Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ε.Ε.Δ.Ε. καθώς και στην Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.). Έχει διατελέσει Διοικητής στο Γ.Ν.Α Γενικό Νοσοκομείο Άργους καθώς επίσης και στο Ν.Ν.Θ.Α. (Νοσοκομείο Σωτηρία) ενώ πλέον επί σειρά ετών κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2018. Ο Σύνδεσμος μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στον Ο.Α.Ε.Δ.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: 07 Νοεμβρίου 2018.

Επισυνάπτονται το ενημερωτικό έντυπο και η δήλωση συμμετοχής.

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧ. ΚΑΙ ΟΡΓ. ΥΓΕΙΑΣ

Δήλωση συμμετοχής

 

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εκπαίδευσης

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ (ΣΘΕΒ)

Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας

414 48, Λάρισα

Tηλ. 2410555507

Fax. 2410555509

E-mail: education@sthev.gr

url: www.sthev.gr