Διεθνές Συνέδριο με θέμα την ανοσοκαταστολή, τις λοιμώξεις

Σημαντικοί επιστήμονες από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης θα λάβουν μέρος στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί 17-19 Ιουνίου στην Αθήνα.

Οργανώνεται στην Αθήνα ένα πολύ σημαντικό Διεθνές Συνέδριο με θέμα την ανοσοκαταστολή, τις λοιμώξεις που την ακολουθούν και την αντιμετώπισή τους. Το Συνέδριο οργανώνεται από την Διεθνή Ένωση (ΙCHS)  που ασχολείται με το θέμα. Ο αριθμός των ανοσοκατασταλμένων ασθενών αυξάνεται συνεχώς λόγω αντικαρκινικών θεραπειών, μεταμοσχεύσεων, φαρμάκων κατά των φλεγμονωδών παθήσεων, πασχόντων από την νόσο HIV και άλλων νόσων.

Σημαντικοί επιστήμονες από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης θα λάβουν μέρος στο Συνέδριο όπου θα ανακοινώσουν και θα συζητήσουν την εμπειρία τους σχετικά με τα αίτια και την αντιμετώπιση των επιπλοκών της ανοσοκαταστολής. Θα συζητηθούν νέοι παράγοντες που προκαλούν τη νόσο, νέα φάρμακα, νέες θεραπείες, νέες στρατηγικές και προοπτικές.

Το Συνέδριο, που γίνεται κάθε δύο χρόνια σε μια διαφορετική πόλη του κόσμου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από την επιστημονική κοινότητα, διότι το πρόβλημα απασχολεί πολλές και διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες και η ανάγκη για αντιμετώπιση και θεραπεία είναι πιεστική.

www.ichs2018.com

The International Immunocompromised Host Society – www.ichs.org