Μονοθεματική Ημερίδα ESRA Hellas

Αγαπητοί ΣυνάδελφοιΑγαπητοί Φίλοι

Το ΔΣ  της ESRA Hellas (Ζώνη Ελλάδας – Κύπρου) με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση Ημερίδας με Θέμα:

«Περιεγχειρητική Αναλγησία: Χρήση Καθετήρων στο Χειρουργικό Τραύμα και Περιφερικοί Νευρικοί  Αποκλεισμοί – Σύγχρονα Δεδομένα»

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, στο Μικρό Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στην Αθήνα. Θα είναι μοριοδοτημένη από τον ΠΙΣ με μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (CPD – CME credits) και βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης και από τον ΕΟΦ.

Στην Ημερίδα θα αναλυθεί η σύγχρονη χρήση καθετήρων στο χειρουργικό τραύμα με έμφαση στην  αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της τεχνικής, ενώ θα γίνει σύγκριση με την χρήση κεντρικών και περιφερικών νευρικών αποκλεισμών, ή τη συστηματική ενδοφλεβιο αναλγησία, όπου υπάρχουν σχετικά επιστημονικά δεδομένα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το Αναλυτικό Πρόγραμμα της Ημερίδας κάντε κλικ εδώ

Η συμμετοχή και παρακολούθηση της Ημερίδας παρέχεται δωρεάν για τα μέλη της  ESRA Hellas (ESRA Hellas – ESRA Europe Joint membership), ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Για το λόγο αυτό όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την προαναφερθείσα επιστημονική εκδήλωση, καλούνται όπως δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.

Δηλώσεις Συμμετοχής στη Γραμματεία της ESRA Hellas

Κυρία Ε. Βλαμοπούλου

Τηλ +30 210 7286169

Κιν +30 6984506866

Email: info@esrahellas.gr, anais@aretaieio.uoa.gr

Παραμένοντας στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση,

Με εκτίμηση

ΔΣ ESRA Hellas – Ζώνη Ελλάδας και Κύπρου