Κοιλιοκάκη: Ξεπερνώντας τα Εμπόδια

ΑΦΙΣΑ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ημερίδα που διοργανώνει ο σύλλογος μας “Η εστία της Κοιλιοκάκης”, με συνδιοργανωτές την Γαστρεντερολογική και την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Π.Ν.Ι με θέμα Κοιλιοκάκη: Ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου 2019 στο Ξενοδοχείο “Du Lac”, στα Ιωάννινα.

Αξιόλογοι ομιλητές θα μας ενημερώσουν για όλα τα νεότερα που αφορούν την Κοιλιοκάκη, τη διάγνωση, την παρακολούθηση, τη θεραπεία αλλά και διατροφικές συμβουλές. Το μεγάλο πρόβλημα μέχρι σήμερα είναι η πολύ καθυστερημένη διάγνωση (μέσος όρος 8-10 χρόνια) και η πολύ χαμηλή υποψία.

Για τον λόγο αυτό ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στις άτυπες εκδηλώσεις της Κοιλιοκάκης, στα παιδιά και στους ενήλικες και στα σημάδια που θα πρέπει να υποψιάζουν τον γιατρό της κάθε ειδικότητας.

Με εκτίμηση,

Καθ. Δ. Χριστοδούλου  Καθ. Ν. Χαλιάσος Χ. Καλαμπόκη
Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής
Γ.Π.Ν. Ιωαννίνων 
Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής
Γ.Π.Ν. Ιωαννίνων 
Πρόεδρος Συλλόγου
“Η εστία της Κοιλιοκάκης”

 

 

14 Απριλίου 2019_Ξενοδοχείο «Du Lac» στα Ιωάννινα

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης, ανήκει στον σύλλογο “Η εστία της Κοιλιοκάκης”, με συνδιοργανωτές την Γαστρεντερολογική και την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Π.Ν.Ι

Προκειμένου να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των νέων επιστημών, η συμμετοχή στο συνέδριο θα είναι δωρεάν. Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα να συμβάλλετε από μέρους σας στην ενημέρωση των μελών σας και να παροτρύνετε για την ενεργή συμμετοχή τους στην επιστημονική εκδήλωση. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://www.conferre.gr/event-detail.aspx?event=458

Η εγγραφή στις εργασίες της Επιστημονικής Εκδήλωσης είναι Δωρεάν και πραγματοποιείται ΕΔΩ

Η ενεργός συμμετοχή σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχή διοργάνωση της επιστημονικής εκδήλωσης.