11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Βασικής & κλινικής Φαρμακολογίας

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μόλις 2 ημέρες απομένουν για το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας (ΕΕΦ), το οποίο θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη από 2 έως 4 Οκτωβρίου 2020, με τη νέα υβριδική μορφή που επιβάλλουν οι συνθήκες, δηλαδή τόσο με φυσική παρουσία συνέδρων όσο και με διαδικτυακή συμμετοχή.

Το Τελικό Πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια και ελεύθερες ανακοινώσεις πάνω στα νεότερα δεδομένα και τις εξελίξεις σε σχέση με τα νέα φάρμακα σε ερευνητικό, κλινικό και ρυθμιστικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσοχή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Καθ. Ευάγγελος Μανωλόπουλος
Προέδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Πρόεδρος ΕΕΦ

 

Τελικό Πρόγραμμα

 

 

Εγγραφή

 

Στη νέα υβριδική μορφή του Συνεδρίου μας, μπορείτε πλέον να παρευεθείτε είτε με φυσική παρουσία ή μέσω διαδυκτιακής παρουσίας.

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικτυακή παρακολούθηση είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε απο τις παραπάνω περιπτώσεις είναι απαραίτητη η Εγγραφή σας στο Συνέδριο προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση.

Πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.

 

Εγγραφείτε εδώ

 

 

Υβριδική Πλατφόρμα

 

Οδηγίες Χρήσης Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας

Η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Συνεδριών είναι μια διαισθητική πλατφόρμα που θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά για να τη μάθετε και να τη συνηθίσετε. Ωστόσο, σας συνιστούμε να διαβάσετε τις οδηγίες στο παρακάτω σύνδεσμο που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε όλες τις δυνατότητες και λειτουργείες του.

 

Οδηγίες Χρήσης Πλατφόρμας