20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής

προκαταρκτικο προγραμμα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής (Ε.Ε.Π.Ι.), το οποίο διοργανώνεται στις 18 – 20 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αθήνα.

Στο φετινό Συνέδριο, μαζί με τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Περιγεννητική Ιατρική, θα παρουσιαστούν νεότερες μέθοδοι πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας παθολογικών καταστάσεων της μητέρας, του εμβρύου και του νεογνού.

Διεθνούς εμβέλειας προσκεκλημένοι επιστήμονες, πρωτοπόροι στην ειδικότητα τους και δεκάδες καταξιωμένοι εισηγητές, θα μας παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους και θα υπάρχει χρόνος για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με την προστασία της υγείας της εγκύου, του αναπτυσσόμενου εμβρύου και του νεογέννητου.

Το πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από προσυνεδριακά βιωματικά κλινικά φροντιστήρια, με υψηλούς εκπαιδευτικούς στόχους. Παράλληλα, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τις επιστημονικές τους μελέτες – κλινικές και ερευνητικές – σε προφορική ή ηλεκτρονικά αναρτημένη παρουσίαση. Κατά τη διάρκεια του επιστημονικού προγράμματος αλλά και των κοινωνικών εκδηλώσεων, θα δοθεί η ευκαιρία διεύρυνσης των επαγγελματικών – επιστημονικών συνεργασιών και δικτύωσης με συναδέλφους συναφών ειδικοτήτων ιδιαίτερα για τους νέους επιστήμονες.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής σας προσκαλούμε στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής, με προσδοκίες για ένα πλούσιο και παραγωγικό τριήμερο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Π.Ι.
Γεώργιος Δασκαλάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας
Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών