Παρασκήνια: Ποιο είναι το δίδυμο των αριστερών που σάρωσε στις εκλογές στους νοσοκομειακούς γιατρούς!

Η είδηση πέρασε στα ψηλά. Πιθανώς λόγω και των πολιτικών εξελίξεων και όλη τη φημολογία των τελευταίων ημερών για εκλογές και Novartis.

Όμως είναι αξιοσημείωτο ότι στις εκλογές των Νοσοκομειακών γιατρών σάρωσε το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΙΑ, αφού οι δύο παρατάξεις κατόρθωσαν και πέτυχαν μαζί την αυτοδυναμία, ανάμεσα σε χιλιάδες ψηφοφόρους νοσοκομειακούς γιατρούς.

Από την άλλη άσχημα είναι τα νέα για την παράταξη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ αφού καταποντίστηκε στις εκλογές, ενώ στασιμότητα παρουσιάζουν τα αποτελέσματα για τη «γαλάζια» παράταξη.

Πιθανώς οι γιατροί του ΕΣΥ να σκέφτηκαν να επιβραβεύσουν τους δύο βασικούς συνδικαλιστές (Ηλ. Σιώρα του ΚΚΕ και Π.Παπανικολάου της ΑΡΣΙ, Ενωτικό Μέτωπο για την Ανατροπή) που τα τελευταία χρόνια δίνουν μάχη για το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων.

Προβληματισμός επικρατεί πάντως στην κυβερνώσα παράταξη για τα ιδιαιτέρως χαμηλά ποσοστά και σε αυτές τις εκλογές των νοσοκομειακών γιατρών αφού προηγήθηκαν και τα αποτελέσματα τόσο στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών όσο και στη συνέχεια στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ενδεχομένως η παράταξη να πλήρωσε τη δυσαρέσκεια από την κεντρική πολιτική σκηνή…

 

Πηγη:https://www.healthreport.gr