Μουσική βραδιά για τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες

Μεγάλη μουσική βραδιά για φιλανθρωπικό σκοπό στα Τρίκαλα.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού / Child’s Heart» και ο Δήμος Τρικκαίων, διοργανώνουν φιλανθρωπική συναυλία, με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, υπό τη Διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή. Η συναυλία θα δοθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» στην Αίθουσα «Δημήτριος Καβράκος».

Η βραδιά είναι γεμάτη από ελληνική μουσική, καθώς η ΣΟΝΕ έχει ετοιμάσει ένα ειδικό αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι, με ακούσματα και τραγούδια από Έλληνες συνθέτες (Χατζηδάκης, Θεοδωράκης, Κουγιουμτζής, Χατζηνάσιος, Κραουνάκης κ.α.). Ενδιάμεσα, μουσικές εκπλήξεις από άλλες χώρες και άλλες μουσικές, συμπλέκονται σε μια βραδιά με στόχο συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες.

Η Σ.Ο.Ν.Ε. αποτελείται από παιδιά και νέους, ηλικίας 13-30 χρονών, από όλη την Ελλάδα και με ανιδιοτελή προσφορά έχει εμφανιστεί σε πολλές πόλεις της χώρας μας. Πραγματοποιεί κυρίως συναυλίες Φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Στο ενεργητικό, του πλήθους συναυλιών της περιλαμβάνονται έως τώρα οι Φιλανθρωπικές συναυλίες για το: Χαμόγελο του Παιδιού, το Δημόσιο Ειδικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, το Παιδοογκολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσ/νίκης, το Γηροκομείο Αγ. Παντελεήμων, για την Μέριμνα Παιδιού, για τα παιδιά με Κυστική Ίνωση, για τον Σύλλογο «ΛΑΜΨΗ», για το Μ.Α.Ζ.Ι. κ.α.

Η Παιδική – Νεανική Χορωδία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, υπάγεται στην Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος και οι εμφανίσεις της Σ.Ο.Ν.Ε. απαρτίζονται και από τα 2 σύνολα (Ορχήστρας – Χορωδίας).

Η Παιδική – Νεανική Χορωδία της »Σ.Ο.Ν.Ε» είναι μέλος της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών και της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος.

Δημιουργήθηκε το 2011, με εμπνευστή και ιδρυτή της τον μουσικό Ευάγγελο Αραμπατζή.

Έχει τιμηθεί με Έπαινο μουσικής προσφοράς από τον Σύνδεσμο Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, από την Μουσική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.

Συμμετέχουν οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ: Άσπα Μαυρίδου, Έλενα Τιτίρλα, Νικόλας Σαββίδης, φιλική συμμετοχή: Κική Τσαλίκη και το συγκρότημα: Lacrymosa Aeterna.

Παρουσίαση: Μάρθα Γκάνια, μέλος του Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού».

Προπώληση από τα Βιβλιοπωλεία Τρικάλων: Τσιλινίδα και Τσιοπελάκος, τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.