Παγκόσμια ημέρα γυναίκας -Δελτίο τύπου Ι.Σ.Τρικάλων

Τρίκαλα 08/03/2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

 

Οι πολλαπλοί ρόλοι που ανέλαβε η γυναίκα του σήμερα, ναι μεν την καταξιώνουν σε επαγγελματικό και ακαδημαϊκό επίπεδο, αλλά παράλληλα την εξουθενώνουν καθώς δεν ξεχνά αυτόν της μητέρας-συζύγου, έναν πραγματικά πολύ δύσκολο ρόλο που πολλές φορές στη γυναίκα της δράσης λειτουργεί ενοχικά.

Ευχή μας ,πέρα από την υγεία…. να ατενίζει με αισιοδοξία πάντα το μέλλον, το δικό της, της οικογένειας της και της κοινωνίας στην οποία ζει και προσφέρει. Γιατί, πραγματικά, η γυναίκα δίνει ζωή και είναι αυτή που η φύση την προίκισε με αστείρευτες δυνάμεις και ευρηματικό μυαλό! Της αξίζει η θέση του σεβασμού και της αναγνώρισης!

Ποτέ πια καμία γυναίκα κακοποιημένη ή σκοτωμένη!

Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων, ευαισθητοποιημένος στα θέματα που θεωρεί υψίστης σημασίας για την στήριξη όλων των γυναικών στην εργασία και στην καθημερινότητα τους, ενεργοποιεί προσπάθεια   προάσπισης της Υγείας του εργασιακού περιβάλλοντος και κυρίως της Βίας κατά των γυναικών ,φαινόμενο που ολοένα παρατηρείται  συχνότερα.

Ευχόμαστε σε όλες τις γυναίκες, που απέδειξαν στο διάβα του χρόνου την αγωνιστικότητα και την αρωγή τους σε κάθε τομέα της ζωής μας, υγεία και δύναμη!

 

η Πρόεδρος                              ο Γεν. Γραμματέας

Αθανασίου-Γιαγιάκου Μαρία           Γκαραβέλλας Στέφανος

Βιοπαθολόγος                                Ψυχίατρος