Δήλωση Προέδρου ΙΣ Αρκαδίας για τις εκλογές στον ΠΙΣ

ΤΡΙΠΟΛΗ 1-4-2019
Αγαπητοί συνάδελφοι σε 2 ημέρες κλείνει ένας μήνας από τη διεξαγωγή των εκλογών του ΠΙΣ. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα γράφτηκαν πολλά & υπονοήθηκαν περισσότερα. Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Υπάρχουν Νόμοι & διαδικασίες. Οποιοσδήποτε θεωρεί οτιδήποτε υπάρχει η Δικαιοσύνη για να προσφύγει. Αντί αυτού παρακολουθούμε ένα ατέρμονο παιχνίδι δηλώσεων επικοινωνιακού χαρακτήρα προκειμένου να διαχειριστούν προφανώς τα αποτελέσματα των εκλογών.
Πάντοτε πίστευα & εξακολουθώ να πιστεύω ότι η καλύτερη απάντηση είναι η φυγή προς τα εμπρός με σκληρή δουλειά για τη αντιμετώπιση των προβλημάτων & όχι η ανέξοδη λογοδιάρροια. Όλα όμως έχουν ένα όριο.
Αγαπητέ κύριε Βαρνάβα εσείς καλλιεργήσατε το μίσος & τη μισαλλοδοξία προκειμένου να κατακτήσετε την εξουσία & τώρα εφαρμόζετε το ίδιο σενάριο. Εσείς υποσχεθήκατε τα πάντα στους πάντες και στην πορεία προδώσατε κάθε προσδοκία & ελπίδα ενός ολόκληρου λαού. Εσείς επικαλεσθήκατε το νέο , το άφθαρτο, το ηθικό και η καθημερινότητα αποδεικνύει ότι εφαρμόζετε το χειρότερο πρόσωπο του παλαιού. Χαρακτηρίζετε ειρωνικά ως φιλολαϊκά μέτρα μία στρέβλωση που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε όταν σε πολιτικό επίπεδο το μόνο που εφαρμόζετε είναι επιδοματική πολιτική.
Δεν αντιμετωπίσατε ούτε ένα πρόβλημα στον Ιατρικό χώρο & τώρα εμφανίζεστε σαν αδέκαστος κριτής από τη μία να θεωρείτε άκυρο το Προεδρείο του ΠΙΣ & από την άλλη να σχολιάζετε κάθε απόφασή του. Προφανώς είναι και αυτός ένας τρόπος για να διαχειριστείτε από τη μία το οικτρό αποτέλεσμα & από την άλλη τη διάσπαση του χώρους σας.
Ναι στο ΔΣ του ΠΙΣ υπάρχει μία παρέα, όχι όμως 5 ατόμων, ούτε 9, ούτε 228 που έλαβε η παράταξη. Υπάρχει μία παρέα χιλιάδων Ιατρών από όλη τη χώρα που σας γύρισε την πλάτη & σας απαξίωσε γιατί τους κοροϊδέψατε όπως όλους.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ
ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ