Βαδίζουμε για Ευχές: ο φιλανθρωπικός περίπατος που χαρίζει ευχές σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

Μια σειρά από ξεχωριστές δράσεις, θα υλοποιήσει η L’Oréal Hellas, στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος, Sharing Beauty with all. Σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), με συμμάχους τους εργαζόμενους και την ευρύτερη «οικογένεια» της Ομορφιάς, θα είναι και φέτος ο μεγάλος χορηγός του Walk-For-Wishes, του φιλανθρωπικού περιπάτου για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019.

Φέτος, ο περίπατος θα ξεκινήσει από την Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και θα καταλήξει στην Πύλη του Αδριανού. Η L’Oréal Hellas, στηρίζοντας με υπερηφάνεια το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα χορηγήσει τη συμμετοχή όλων των πολιτών, ενώ παράλληλα θα δωρίσει και ένα «Αστέρι Ευχής» για κάθε συμμετέχοντα.

«Η πραγματοποίηση μιας Ευχής, για κάθε παιδί που πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια, είναι μια σπουδαία πράξη, ικανή να μεταμορφώσει το ταξίδι της θεραπείας του. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που όλες οι προσπάθειές μας να στηρίξουμε το έργο του Make-a-Wish, αγκαλιάστηκαν τόσο πολύ από τους εργαζομένους μας και από την ευρύτερη οικογένεια της L’Oréal Hellas, δίνοντας σε εκατοντάδες μικρούς μαχητές της ζωής, την ελπίδα και τη δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Για αυτό και το 2019, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα παραμείνουμε πιστοί στη δέσμευση μας στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), κάτω από ένα κοινό στόχο: την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες»  δήλωσε ο Mehdi Khoubbane, Γενικός Διευθυντής L’Oreal Hellas.

«Το 2018 ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος για να φέρουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα στις ζωές των παιδιών που μας χρειάζονται. Στο περσινό μας κάλεσμα να περπατήσουμε όλοι μαζί στο Walk For Wishes και τα βήματα της πρώτης Ευχής, ανταποκρίθηκαν 900 συνάνθρωποί μας – ανάμεσά τους 150 εργαζόμενοι της L’Oréal Hellas μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους. Όλοι μαζί συγκεντρώσαμε 2.700 Αστέρια Ευχής που δωρήθηκαν στον Οργανισμό για την υλοποίηση ακόμα περισσότερων Ευχών παιδιών. Το 2019 ανανεώνουμε το κάλεσμά μας, φιλοδοξώντας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας, για να χαρίσουμε ένα πιο όμορφο μέλλον στα παιδιά που μας χρειάζονται και που δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουν να ελπίζουν και ονειρεύονται. Με το συμβολικό αυτό περίπατο, ανανεώνουμε και τη δέσμευσή μας στο Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), του οποίου θα είμαστε συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην ενίσχυση του μαγικού του κόσμου», δήλωσε η Αλεξία Μπρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας L’Oréal Hellas.

Πρόσκληση συμμετοχής στο Walk-For-Wishes, το Σάββατο 20 Απριλίου στις 19.00

«Η L’Oréal Hellas απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό περίπατο Walk For Wishes, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στις 19.00. Σημείο συνάντησης, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, όπου από τις 18.00 την ίδια ημέρα, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές, ενώ τους συμμετέχοντες θα περιμένουν πολλλές εκπλήξεις, δράσεις και µουσική.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Το συμβολικό ποσό της συμμετοχής στον περίπατο (4 ευρώ) καθώς και η δωρεά ενός «Αστεριού Ευχής» (2 ευρώ) για κάθε συμμετέχοντα αποτελούν ευγενική χορηγία της L’Oréal Hellas.

Περπατάμε για τα παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους, για να νιώσουν πιο δυνατά, να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να δουν τις ευχές τους να πραγµατοποιούνται. Περπατάµε για να δυναµώσουµε το στόχο µας, να ενώσουµε τη φωνή µας, να εµπνεύσουµε και να ξεσηκώσουµε περισσότερους ανθρώπους να ακολουθήσουν τα βήµατά µας! Φορέστε κάτι μπλε, φέρτε μαζί σας τη χαρά, τη δύναμη και την ελπίδα και όσους περισσότερους συμμετέχοντες μπορείτε και ελάτε να βοηθήσουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους!».

 

Πηγη:https://virus.com.gr/