Δημοπρασία για το «Άλμα Ζωής»

Έργα τέχνης με θέμα το γυμνό ανθρώπινο σώμα ως υπενθύμιση για την ιατρική του φροντίδα, θα δημοπρατηθούν στη Θεσσαλονίκη υπέρ του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» νομού Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για εννέα έργα με κάρβουνο σε χαρτί του Μιχαήλ Κόκκινου, τα οποία θα δημοπρατηθούν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, από τον οίκο Myro Antiques House, στο πλαίσιο της μηνιαίας, τακτικής του δημοπρασίας αντίκας και έργων τέχνης.

Συγκεκριμένα, στην 66η Φιλανθρωπική Δημοπρασία Αντικών & Τέχνης “Auction for Pink”, ο οίκος θα δωρίσει στο σύλλογο Άλμα Ζωής το 50% των εσόδων από την πώληση των εννέα έργων, καθένα από τα οποία θα έχει τιμή εκκίνησης τα 50 ευρώ.

Παράλληλα, θα υπάρχει προαιρετική καταβολή 5 ευρώ για την είσοδο, ποσό που θα αποδοθεί εξ’ ολοκλήρου στο Σύλλογο.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» νομού Θεσσαλονίκης είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο του οποίου τα μέλη είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού. Στόχος του είναι η στήριξη των γυναικών που νοσούν και των οικογενειών τους, όπως επίσης η ενημέρωση του πληθυσμού για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση.

Πηγη:https://www.onmed.gr

Οι εγγραφές για την δημοπρασία θα ξεκινήσουν στις 19.30 και το σφυρί θα πέσει στις 20.30 ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, χωρίς την υποχρέωση αγοράς.