Διοικητές Νοσοκομείων: Άνοιξε η πλατφόρμα για την προκήρυξη 5 θέσεων! Πότε λήγει η προθεσμία

Μέχρι τις 30 Απριλίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για μία από τις πέντε θέσεις Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων που έχουν προκηρυχθεί σε ισάριθμα νοσοκομεία.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων για την κάλυψη θέσεων Διοικητή και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων Ε.Σ.Υ., ορίζεται από 11 Απριλίου 2019 έως 30 Απριλίου 2019 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση αποστολής της αίτησης με συστημένη επιστολή, εντός της ανωτέρω προθεσμίας, ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας.

Που αναζητούνται Διοικητές Νοσοκομείων

Η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά αναλυτικά τις θέσεις Διοικητών Νοσοκομείων και Αναπληρωτών Διοικητών των κάτωθι Νοσοκομείων ανά Υγειονομική Περιφέρεια:

α.) 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής:

Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «ΣΩΤΗΡΙΑ», Διοικητή
Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ», με αρμοδιότητα στην οργανική μονάδα της έδρας «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ», Αναπληρωτή Διοικητή

β.) 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου:

Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου, Αναπληρωτή Διοικητή
Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»-Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», Διοικητή

γ.) 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας:

Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», με αρμοδιότητα στην αποκεντρωμένη οργανική μονάδα ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Αναπληρωτή Διοικητή.

Να σημειωθεί ότι το υπουργείο Υγείας αναζητά Διοικητές Νοσοκομείων είτε γιατί κάποιοι απομακρύνονται είτε γιατί παραιτούνται, είτε γιατί λήγει η θητεία τους και δεν ανανεώνεται.

 

Πηγη:https://www.healthreport.gr