Δωρεά οχημάτων στον ΙΣΑ για άμεση επέμβαση γιατρών

Την κατ’ οίκον επίσκεψη σε πολίτες που ζητούν βοήθεια μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1110 θα διευκολύνει η δωρεά στόλου 8 οχημάτων, η οποία αξιοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΙΣΑ.

Σε οργάνωση δικτύου άμεσης επέμβασης γιατρών προχώρα ο ΙΣΑ χάρη σε προσφορές του επιχειρηματικού κόσμου για την αντιμετώπιση κρουσμάτων του κοροναϊού.

Ειδικότερα, 8 οχήματα Citroen προσφέρθηκαν από την εταιρεία leasing Arval Hellas μέλος του ομίλου BNP Paribas, ώστε να ενδυναμωθεί η ομάδα κρούσης του τηλεφωνικού κέντρου της 1110 της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ.

Ο στόλος των οχημάτων θα αξιοποιηθεί από την Περιφέρεια και τον ΙΣΑ για την οργάνωση δικτύου γιατρών που θα πραγματοποιούν  κατ’ οίκον επίσκεψη, σύμφωνα με όσα τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης, Γ. Πατούλη.

Τα οχήματα παρέδωσε ο Γενικός Διευθυντής Arval Hellas, Άκης Λιούνης, στον οποίο εξέφρασε τις ευχαριστίες  του ο κ . Πατούλης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την προσφορά της σχολιάζοντας ότι «μας επιτρέπει να αναπτύξουμε ένα δίκτυο άμεσης επέμβασης ιατρών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «οι προσφορές του επιχειρηματικού κόσμου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού δημιουργούν ένα σημαντικό κίνημα αλληλεγγύης και μια συμμαχία ευθύνης».

 

 

Πηγή: https://virus.com.gr/