Επίσκεψη του CEO της Pfizer Δρ . Μπουρλά στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε ο καταξιωμένος Έλληνας επιστήμονας CEO της Pfizer Inc, Δρ Αλβέρτο Μπουρλάς, όπου τον  υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον κύριο Μπουρλά για την επίσκεψη του στην Μονάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ θερμά για την συμπαράστασή σας καθώς και για την επιθυμία σας να επισκεφθείτε το Νοσοκομείο μας. Να δείτε από κοντά το έργο μας και να στηρίξετε τους μικρούς μας ασθενείς, τους γονείς τους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και όλους εμάς που αγωνιζόμαστε στο πλευρό τους. Αισθανόμαστε μεγάλο θαυμασμό για το εξαιρετικό σας έργο στον τομέα της υγείας και πραγματικά υπερήφανοι για το γεγονός πως ένας κορυφαίος Έλληνας επιστήμονας, όπως είστε εσείς, κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία.  Ένα γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως η Ελληνική ομογένεια, σε όποιο σημείο της Γης κι αν βρίσκεται, μεγαλουργεί και αγωνίζεται για το καλό τής ανθρωπότητας» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

phizer

Η κυρία Βαρδινογιάννη, θέλοντας να τιμήσει τον κορυφαίο Έλληνα επιστήμονα τού απένειμε την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και στη συνέχεια τοποθέτησαν μαζί στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ» το αστέρι με το όνομά του.

Ο Δρ Μπουρλάς, ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη, τονίζοντας την σπουδαιότητα του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» αλλά και την σημαντική προσωπική προσφορά της στα παιδιά που έρχονται αντιμέτωπα με τον καρκίνο.

Αμέσως μετά, ο Δρ. Μπουρλάς, ξεναγήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, ενημερώθηκε αναλυτικά από γιατρούς και νοσηλευτές για τον τρόπο λειτουργίας της Μονάδας και επισκέφθηκε τους μικρούς ασθενείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δρ. Μπουρλάς βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή τα βραβεία Prix Galien, όπου βραβεύτηκε με το βραβείο «Διαπρεπής Έλληνας Ηγέτης»

 

Πηγη:https://www.healthweb.gr