Επαγγελματικές Ευκαιρίες για Έλληνες ακτινολόγους στην Αγγλία

Ημερίδες, που στόχο έχουν να ενημερώσουν τους Έλληνες Ακτινολόγους γύρω από τις ευκαιρίες εργασίας στη Βρετανία, διοργανώνει το Βασιλικό Κολλέγιο Ακτινολογίας (www.rcr.ac.uk)  σε συνεργασία με τον οργανισμό Health Education England.

Η ζήτηση σε ακτινολόγους στη Βρετανία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και, όπως, αναφέρεται στη σελίδα του Κολεγίου, ευκαιρίες υπάρχουν σε διάφορες περιοχές της Αγγλίας, για εργασία σε νοσοκομειακό περιβάλλον και παράλληλη στήριξη για περαιτέρω εκπαίδευση και εξειδίκευση.

Η ημερίδες με τίτλο «Επαγγελματικές Ευκαιρίες για Έλληνες ακτινολόγους στην Αγγλία» οργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Παρούσα θα είναι στη χώρα μας και η Πρόεδρος του Κολλεγίου και Δ/ντρια Ακτινολογίας στο Imperial College of London, Dr Nicola Strickland.

Η πρώτη ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28, 11743, Αθήνα), 10.30-16.00. Η δεύτερη θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο Queen Olga (Λεωφόρος Β. Όλγας 44, 54641, Θεσσαλονίκη) 10.30-16.00/

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται οnline εγγραφή (https://www.rcr.ac.uk/radiology-careers-uk).

 

Πηγη:https://virus.com.gr