Ευχαριστήρια επιστολή της Πρέσβειρας του Λιβάνου στην Αθήνα D. Barakat προς τον Πρόεδρο του ΙΣΑ και Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, για την πρωτοβουλία να συγκεντρωθούν φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τη στήριξη των πληγέντων της Βηρυτού

Γ. Πατούλης: «Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν έχουν σύνορα. Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να στηρίζουμε έμπρακτα κάθε συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται»

Με θερμά λόγια ευχαρίστησε η Πρέσβειρα του Λιβάνου D. Barakat τον Πρόεδρο του ΙΣΑ και Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας, του ΙΣΑ και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με τους Δήμους, να συγκεντρωθούν φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τη στήριξη των πληγέντων της Βηρυτού.
Ειδικότερα σε σχετική επιστολή που του απέστειλε εκφράζει «τη βαθιά της ευγνωμοσύνη καθώς και την ειλικρινή εκτίμησή της προς την Περιφέρεια Αττικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (Ι.Σ.Α.) και τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Όλοι μαζί μπορούμε» για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ και τους Δήμους της Αττικής, να συλλέξουν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό μετά την έκρηξη που έπληξε το λιμάνι της Βηρυτού στις 4 Αυγούστου 2020».
Η κα Barakat επαίνεσε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία να προσφερθεί βοήθεια στον λαό του Λιβάνου την επομένη αυτής της τραγωδίας, ευχαριστώντας «για τη συμπόνια, την αφοσίωση και την υποστήριξή».

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ την ευχαρίστησε για τη θερμή επιστολή επισημαίνοντας

«Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν έχουν σύνορα. Είναι καθήκον και υποχρέωση μας να στηρίζουμε έμπρακτα κάθε συνάνθρωπο μας που δοκιμάζεται».

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη δράση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής συγκεντρώθηκαν 530 κούτες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό, για τους πληγέντες της Βηρυτού.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ