Ηθική αμοιβή επαίνου σε τέσσερις υπαλλήλους του νοσοκομείου Χανίων για αναμόρφωση της Παιδιατρικής

Η ιδέα για αναμόρφωση της κλινικής ανήκει στους εργαζόμενους, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή των χορηγών που ζωγράφισαν και προσέφεραν εξοπλισμό.

Βαρδή Γεωργιακάκη (νοσηλευτή), Εμμανουέλα Περράκη (εργαστηριακή), Σοφία Γεωργουσάκη (νοσηλεύτρια) και Ευτύχιο Κοντορινάκη (κλητήρα).

Η αναμορφωμένη κλινική λειτούργησε το περασμένο καλοκαίρι και οι εικόνες μαρτυρούν πως οι υπάλληλοι έδωσαν και την ψυχή τους, προκειμένου τα παιδιά να νοσηλεύονται σε ένα λιγότερο ψυχρό νοσοκομειακό περιβάλλον.

Η παρουσίαση της αναμορφωμένης κλινικής είχε γίνει παρουσία του διοικητή, της προϊσταμένης, των χορηγών και των νοσηλευτριών.

Ο εκ των τιμηθέντων, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Βαρδής Γεωργιακάκης είχε περιγράψει τότε την αγάπη των εργαζόμενων για τον χώρο που δουλεύουν.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργουδάκη, η ιδέα για αναμόρφωση της κλινικής ανήκει στους εργαζόμενους, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή των χορηγών που ζωγράφισαν, προσέφεραν εξοπλισμό, κουρτίνες, νέο πάτωμα, κουβέρτες, καρεκλάκια και άλλο υλικό.

Το μέλος του συλλόγου εργαζομένων Ευτύχης Κοντορινάκης, ο οποίος είχε την ιδέα, μαζί με την Εμμανουέλα Περράκη, σχολίασε πως όταν ξεκινάς μια τέτοια προσπάθεια, πρέπει να συνοδεύεται με τρία σημαντικά συστατικά: αγάπη για τον συνάνθρωπο, για τα παιδιά μας, ανιδιοτέλεια και επιμονή.

 

Πηγη:https://www.iatronet.gr/