Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία

Στις 12 Μαΐου 2018 επανέρχεται δυναμικά η τρίτη Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία, το Career Fair.4all με την υποστήριξη του kariera.gr.

Εταιρείες, φορείς και άτομα με αναπηρία θα συναντηθούν στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του δήμου Αθηναίων με σκοπό τη δυνατότητα ένταξης των ΑμεΑ στην ελληνική αγορά εργασίας και τη δημιουργία συνθηκών επαγγελματικής προοπτικής και απορρόφησης για ένα ενεργό ανθρώπινο δυναμικό το οποίο μένει στην αφάνεια.

Kάθε εταιρεία θα έχει το περίπτερό της όπου θα δέχεται υποψηφίους για να συζητήσουν προοπτικές συνεργασίας.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα λάβουν εκπαιδευτικά σεμινάρια και booklet πάνω σε ιδιαίτερα θέματα που πρέπει να γνωρίζουν για την αλληλεπίδραση με Άτομα με Αναπηρία, τα νομικά ζητήματα που τους περιβάλλουν καθώς και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Με τη συμμετοχή στο Career Fair.4all οι εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν το κοινωνικό τους προφίλ, να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες αλλά και τις ικανότητες επαγγελματιών με διαφορετικές μορφές αναπηρίας και να δώσουν τη δυνατότητα σε ΑμεΑ να τους γνωρίσουν σε ένα χώρο πλήρως προσβάσιμο και διαμορφωμένο για να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.

Το Career Fair.4all διοργανώνεται από την ethelon με την υποστήριξη του kariera.gr με σκοπό τη δημιουργία μίας κοινωνίας με σεβασμό στη διαφορετικότητα, όπου τα άτομα με αναπηρία θα ενθαρρύνονται προκειμένου να αναπτυχθούν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, όπως όλοι μας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Πηγη:https://virus.com.gr