Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Οι νοσηλευόμενοι περιθάλπονται υπό δύσκολες, αλλά ασφαλείς συνθήκες, τηρώντας τα ιατρικά πρωτόκολλα

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η παραμένει η Βόρεια Ελλάδα και ειδικά η Θεσσαλονίκη εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με την κατάσταση στα νοσοκομεία να είναι οριακή και τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να καταφέρουν να σώσουν ζωές.

Η διοίκηση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαβεβαιώνει ότι όλοι οι νοσηλευόμενοι περιθάλπονται κάτω από δύσκολες, αλλά ασφαλείς συνθήκες, τηρώντας όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η χώρα μας, όπως και ολόκληρη η ανθρωπότητα, καλείται να αντιμετωπίσει μία πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού. Στη Βόρεια Ελλάδα και, ειδικότερα, στο Νομό της Θεσσαλονίκης, η διασπορά του ιού είναι πολύ μεγάλη και ο αριθμός των ασθενών που χρήζουν νοσηλείας είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και την έκδηλη ανησυχία των συμπολιτών μας, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι, μέχρι και σήμερα, όλοι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς, περιθάλπονται υπό δύσκολες, αλλά ασφαλείς συνθήκες τηρώντας τα ιατρικά πρωτόκολλα.

Οι εξαιρετικοί μας ιατροί και νοσηλευτές, το σύνολο του διοικητικού, τεχνικού και λοιπού προσωπικού καθώς και η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των νοσηλευομένων, με ενότητα, ομοθυμία και ειλικρινή διάθεση προσφοράς.

Όλοι μαζί, ως μια ομάδα, σαν μια οικογένεια, θα δώσουμε τον κοινό αγώνα και θα τα καταφέρουμε».

 

Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/