Μαθητικός διαγωνισμός διαφημιστικού σποτ κατά του καπνίσματος οργανώνει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό διαφημιστικού σποτ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου), οργανώνει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία. Ο διαγωνισμός απευθύνεται στα γυμνάσια και λύκεια όλης της χώρας, και το θέμα του αφορά το κάπνισμα και τις βλαπτικές συνέπειές του για τους ενεργούς, αλλά και τους παθητικούς καπνιστές καθώς και τους τρόπους αποφυγής αυτού.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί στους μαθητές η δυνατότητα, από απλοί θεατές εικόνων και παγιωμένων καταστάσεων, να γίνουν οι ίδιοι δημιουργοί και να σκεφτούν, πώς μέσα από ένα διαφημιστικό σποτ μπορούν να περιγράψουν την εξάρτηση από το κάπνισμα αλλά, και να πείσουν τους καπνιστές να το σταματήσουν.

Οι μαθητές θα δημιουργήσουν ένα σποτ με μέγιστη διάρκεια έως 40 δευτερόλεπτα συνολικά σε μορφή αρχείου .avi ή .mp4, μεγέθους έως 1 GB. Η αποστολή των σποτ θα γίνει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στο [email protected] και η αξιολόγηση των έργων θα γίνει από επιτροπή αποτελούμενη από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΕ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και αποστολή του σχετικού πληροφοριακού υλικού εκ μέρους της ΕΚΕ μπορείτε να στέλνετε email στο [email protected].

 

Πηγη:https://www.healthview.gr/