ΜΠΣ στη διαχείριση των χρόνιων νοσημάτων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Διαχείριση Χρόνιων Νοσημάτων» του Τμήματος Νοσηλευτικής, με ειδικεύσεις: «Ογκολογική και Ανακουφιστική Φροντίδα», «Εκπαίδευση και Φροντίδα στο Διαβήτη» και «Νευροεπιστήμες», εξέδωσε η διοίκηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η παρακολούθηση του ΠΜΣ «Διαχείριση Χρόνιων Νοσημάτων» με ειδικεύσεις «Ογκολογική και Ανακουφιστική Φροντίδα», «Εκπαίδευση και Φροντίδα στο Διαβήτη» και «Νευροεπιστήμες» συνεπάγεται καταβολή διδάκτρων ανά φοιτητή τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 3.500 € και προορίζονται για λειτουργικά έξοδα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 30 Ιουλίου 2018 και λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Η ονομαστική κατάσταση με τους επιτυχόντες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Νοσηλευτικής και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στο διάστημα από 20 έως 25 Σεπτεμβρίου 2018 και οι ίδιοι θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά στο e-mail που έχουν δηλώσει.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από 18.00 έως 20.00 στο 6936137345 ή στο email: ebnd@teiath.gr

Επισυνάπτονται υποδείγματα αίτησης και πιστοποίησης τεκμηρίωσης ξένης γλώσσας: teliki_prokirixi_2018

 

Πηγη:https://virus.com.gr