Νέος πρόεδρος στην Επιτροπή Διαπραγμάτευσης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων του ΕΟΠΥΥ

Τα λοιπά μέλη παραμένουν όπως αρχικά είχαν οριστεί

Νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων του ΕΟΠΥΥ ανέλαβε ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Σταύρος Ντεγιαννάκης, με αναπληρώτριά του την Καθηγήτρια και Πρόεδρο του Τμήματος Χημείας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), Χριστίνα – Άννα Μητσοπούλου.

Στη σχετική απόφαση του γενικού γραμματέα Υγείας Γιώργου Γιαννόπουλου σημειώνεται ότι τα λοιπά μέλη της επιτροπής παραμένουν ως έχουν.

Συγκεκριμένα στην επιτροπή μετέχουν ακόμη οι:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΟΥΣ, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρωτή τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΨΥΧΟΓΙΟ, Προϊστάμενο του Τμήματος Συλλογής, Επεξεργασίας και Τεκμηρίωσης Οικονομικών Στοιχείων.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, Προϊστάμενος του Τμήματος Διαπραγμάτευσης Συμβάσεων της Διεύθυνσης Συμβάσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την ΑΓΓΕΛΩ ΑΛΟΓΑΚΟΥ, Προϊστάμενο του Τμήματος Συμβάσεων Παροχών Π.Φ.Υ.
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΡΙΝΕΑ, Προϊστάμενος του Τμήματος Διαχείρισης Φαρμακείων Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΙΒΑΝΗ, Υπάλληλο του Τμήματος Σχεδιασμού, Παρακολούθησης Θεραπευτικών Μέσων και Αξιοποίησης Ελέγχων της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Παροχών Ασθένειας σε είδος Ευρωπαϊκής Ένωσης της Διεύθυνσης Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΥΡΟΥ, Υπάλληλο του Τμήματος Διμερών Συμφωνιών και Συμβάσεων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΟΥΛΑΣ, Προϊστάμενος του Τμήματος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Αναπτυξιακών Έργων της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού Παροχών, Κοστολόγησης-Τιμολόγησης Ιατροτεχνολογικών, Υγειονομικού Υλικού και ΣΕΔ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου, Εκτελεστικό μέλος ΔΣ του ΚΕΤΕΚΝΥ, με αναπληρωτή τον ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΝΙΚΟΛΕΝΤΖΟ, Οικονομολόγο.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΑΚΑΣ, Ιατρός Χειρουργός, με αναπληρωτή τον ΓΕΩΡΓΙΟ-ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗ, Οικονομολόγο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΚΕΤΕΚΝΥ και
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΛΥΤΑΣ, Οικονομολόγος, με αναπληρώτρια την ΖΩΗ ΚΟΥΤΗ-ΣΠΥΡΑΝΤΖΟΥ, Δικηγόρο.

 

Πηγη:http://healthmag.gr/