Ομάδα Εργασίας για τον Ιατρικό και Ιαματικό Τουρισμό

Με την ολοκλήρωση του σχετικού θεσμικού πλαισίου αναφορικά με τον ιατρικό και ιαματικό τουρισμό, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, θα ασχοληθεί η Ομάδα Εργασίας που συστάθηκε με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπ. Υγείας, Γ. Γιαννόπουλο.

Τα μέλη της Ομάδας Εργασίας είναι οι:
1. ΜΠΑΣΚΟΖΟ ΙΩΑΝΝΗ, Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, που ορίζεται και συντονιστής.
2. ΚΑΤΣΙΚΑΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, Αν. Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Υγείας , με αναπληρώτρια την ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ,Προϊσταμένη του Τμήματος Ιδιωτικών Κλινικών της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Λειτουργίας Νοσηλευτικών Μονάδων και Εποπτευόμενων Φορέων .
3. ΤΖΩΡΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με αναπληρώτρια την ΡΗΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Οργάνωσης και Λειτουργίας Π.Φ.Υ. Ιδιωτικών Μονάδων της ως άνω Διεύθυνσης
4. ΚΑΡΑΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ , Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας ,με αναπληρώτρια την ΝΤΙΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Υγειονομικής Διαχείρισης Περιβάλλοντος της ως άνω Διεύθυνσης.
5. ΚΑΝΤΖΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Εποπτείας, Ανάπτυξης και Λειτουργίας Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με αναπληρώτρια την ΣΙΑΜΕΤΗ ΑΓΛΑΪΑ υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού , που υπηρετεί στο ως άνω Τμήμα.
6. ΚΑΡΑΒΑ ΕΥΘΥΜΙΑ, Προϊσταμένη Τμήματος Διαπολιτισμικής Φροντίδας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας , που υπηρετεί με παράλληλη άσκηση καθηκόντων στο Γραφείο του Υπουργού Υγείας, χωρίς αναπληρωτή.
7. ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, Συνεργάτη στο Γραφείο Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα, χωρίς αναπληρωτή.

Ομάδα_ΙατρικοςΤουρισμος

 

Πηγη:https://virus.com.gr