Ο Ανδρέας Ξανθός ομιλητής στο London School of Economics

Κεντρικός ομιλητής είναι σήμερα το βράδυ ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός σε εκδήλωση με θέμα «Οικονομική Κρίση και Πολιτική Υγείας στην Ελλάδα: προκλήσεις και μεταρρυθμίσεις», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο London School of Economics (LSE) στις 8 ώρα Ελλάδος.

Ο Έλληνας υπουργός Υγείας θα αναφερθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ελληνικό σύστημα δημόσιας υγείας σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και λιτότητας. Ακόμη, εξηγεί τις στρατηγικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για τη διαμόρφωση του μέλλοντος του συστήματος υγείας τόσο για τον πληθυσμό όσο και για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος και θα συμμετέχουν επίσης ως ομιλητές ο ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής, Νίκανδρος Μπούρας και ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Υγείας, Πάνος Καναβός. Μαζί θα προσπαθήσουν να αναλύσουν τι συμβαίνει στα συστήματα δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια μιας περιόδου οικονομικής κρίσης και πώς μια χώρα μπορεί να προχωρήσει.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο THE LINCOLN CENTRE, 18 LINCOLN’S INN FIELDS, WC2A 3ED.

 

Πηγη:https://virus.com.gr