Ο Dr. Albert Bourla στα PRIX GALIEN GREECE 2019

Τα Prix Galien Greece θα απονείμουν στον Dr. Albert Bourla τιμής ένεκεν το βραβείο του «Διαπρεπή Έλληνα Ηγέτη» της παγκόσμιας φαρμακοβιομηχανίας.

Ο Dr. Albert Bourla, CEO της Pfizer Inc., θα αποτελέσει ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα κατά τη διάρκεια της 4ης Τελετής Απονομής των φαρμακευτικών βραβείων Prix Galien Greece, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 11 Απριλίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τα Prix Galien Greece θα απονείμουν στον Dr. Albert Bourla τιμής ένεκεν το βραβείο του «Διαπρεπή Έλληνα Ηγέτη» της παγκόσμιας φαρμακοβιομηχανίας, αναδεικνύοντας την ηγετική φυσιογνωμία ενός σημαντικού εκπροσώπου του απανταχού Ελληνισμού.

Τα βραβεία Prix Galien αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν παγκοσμίως εξαιρετικά φαρμακευτικά επιτεύγματα που οδηγούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, ή σώζουν ζωές, μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων σκευασμάτων και διαγνωστικών εργαλείων. Για αυτό το λόγο, χαρακτηρίζονται από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα εφάμιλλα των Βραβείων Νόμπελ και αποτελούν την υψηλότερη διάκριση στην φαρμακευτική έρευνα και καινοτομία.

 

Πηγη:https://www.iatronet.gr