Παγώνη στον ΘΕΜΑ 104,6: Διανύουμε δύο πολύ κρίσιμες εβδομάδες

Πλέον ο καθένας έχει την ευθύνη του εαυτού του και του δίπλα του, τόνισε η πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών, αναφορικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά,Ματίνα Παγώνη, σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

Όπως επισημαίνει η κυρία Παγώνη μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6,  και τους Γιάννη Μακρυγιάννη και Γεωργία Σαδανά, τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων κινείται ανοδικά και αυξάνονται και οι διασωληνώσεις. «Ελπίζουμε όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή την εβδομάδα και την άλλη είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αφού είναι πολλά τα κρούσματα και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» σημείωσε και υπογράμμισε ότι πλέον ο καθένας έχει την ευθύνη του εαυτού του και του δίπλα του.

Αναφορικά με όσα μέτρα έχουν ληφθεί τονίζει ότι σωστά ελήφθησαν, και προσθέτει ότι μπορεί να επεκταθούν.

Η κυρία Παγώνη διατύπωσε προβληματισμό για το ρωσικό εμβόλιο και είπε ότι «εμείς θα είμαστε πολύ προσεκτικοί» δίνοντας για χρονικό ορίζοντα την άνοιξη.

Επίσης συνέστησε να κάνουν όλοι το εμβόλιο της γρίπης.

«Καμία χώρα, όταν γίνεται πανικός, κανένα σύστημα δεν μπορεί να αντέξει όταν υπάρχει μεγάλος αριθμός κρουσμάτων» προειδοποίησε.

 

 

Πηγή: https://ygeiamou.gr/