Πρόσκληση για start-ups από τη Bayer

Δύο εβδομάδες έμειναν για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα G4A Partnerships της Bayer, που αφορά τη χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεωνστον τομέα της ψηφιακής υγείας.

Η Bayer προσκαλεί τις νεοφυείς επιχειρήσεις να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στην ιστοσελίδα https://www.g4a.health. Μέσα από το πρόγραμμα οι νεοφυείς επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία – εφόσον προκριθούν – να εξασφαλίσουν:

  • αρχική χρηματοδότηση από 50.000 έως 100.000 ευρώ
  • εμπορικές συνεργασίες
  • χώρο εργασίας
  • καθοδήγηση
  • δυνατότητα δικτύωσης με άλλες εταιρείες και επενδυτές
  • πρόσβαση στους ειδικούς της Bayer

Η εταιρεία αναζητά συνεργασία με νεοφυείς επιχειρήσεις που αναπτύσσουν ψηφιακές εφαρμογές σχετικά με συγκεκριμένες θεραπευτικές κατηγορίες όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις, η δερματολογία, η ογκολογία, η οφθαλμολογία, η πνευμονολογία, η ακτινολογία, η γυναικολογία, αλλά και με τη γενικότερη υγεία, εφαρμογές που βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών του εγκεφάλου (νευροτεχνολογία), λύσεις για την καλύτερη διαχείριση της θεραπευτικής διαδικασίας και ψηφιακές εφαρμογές υγείας που βασίζονται στην αναγνώριση φωνής.

Η Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων δήλωσε σχετικά «Για όλους εμάς στην Bayer, είναι πολύ σημαντική η ανάπτυξη ολιστικών προσεγγίσεων στην υγεία, από την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, μέχρι την αποτελεσματική θεραπεία και την διευκόλυνση των ασθενών στη θεραπευτική διαδικασία. Γι’ αυτό αναζητούμε διαρκώς κάθε ιδέα μικρή ή μεγάλη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει τον κόσμο μας.»

Από τη δημιουργία της πρωτοβουλίας το 2013, η Bayer έχει υποστηρίξει πάνω από 149 εταιρείες ψηφιακών λύσεων υγείας. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα 29 άμεσες συνεργασίες με εταιρείες όπως τις Agamon, KinAptic, Turbine, και xbird. Η Bayer εφαρμόζει τώρα το G4A σε 12 χώρες, αναπτύσσοντας και προωθώντας συνεργατικά προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.g4a.healthκαι το κανάλι του G4A στο YouTube.

 

Πηγη:https://virus.com.gr