Στα ίχνη κι άλλων γιατρών από το παράνομο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα οι αρχές! Όλες οι πληροφορίες

Κοντά στην εντοπισμό και άλλων γιατρών που φέρονται να ενεπλάκησαν στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα, βρίσκονται οι αρχές.

Πολύ κοντά στο να συλλάβουν και άλλους γιατρούς που φαίνεται να έχουν εμπλακεί στην υπόθεση με την παράνομη πώληση αντικαρκινικών φαρμάκων βρίσκονται οι αρχές.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.grοι αστυνομικοί σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές ξεσκονίζουν εδώ και καιρό τις συνταγές με τα περίπου 14.000 φάρμακα αξίας εκατομμυρίων που διακινήθηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν εντοπίσει ήδη νέα ονόματα γιατρών που όπως φαίνεται κρύβονται πίσω από το κύκλωμα που έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο.

Μάλιστα προς την κατεύθυνση αυτή φαίνεται να συμβάλουν και τα αρχεία της 44χρονης γιατρού από το Λαϊκό Νοσοκομείο που συνελήφθη την Τετάρτη στο σπίτι της στο Παγκράτι μετά από εξαφάνιση ημερών.

Πηγές του HealthReport.gr τονίζουν πως ήδη έχουν «δεθεί» κάποια ονόματα γιατρών που φαίνεται πως είχαν βάλει την …υπογραφή τους για να διακινηθούν τα πανάκριβα σκευάσματα, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να είχαν γίνει αντιληπτοί.

Πάντως όλα δείχνουν πως πρόκειται για γιατρούς δημοσίων νοσοκομείων ενώ εξετάζονται και άλλοι από μεγάλες ιδιωτικές κλινικές.

Πηγη:http://www.healthreport.gr