Στην Αθήνα το Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας 2018

Το συνέδριο απαρτίζεται από διάφορες ενότητες που καλύπτουν όλες τις πλευρές του Τουρισμού Υγείας.

Για πρώτη φορά επελέγη η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αθήνα για το IMTJ Medical Travel Summit & Awards 2018, το μεγαλύτερο και πιο Αξιόλογο συνέδριο Τουρισμού Υγείας και Ιατρικού Τουρισμού. Το συνέδριο τo οποίο μεταφέρεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα, συγκεντρώνει συμμετέχοντες από όλες τις Ηπείρους και θα λάβει χώρα από τις 21 έως 24 Μαΐου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens  στην Αθήνα. Οι ομιλητές του Συνεδρίου είναι οι κορυφαίοι ειδήμονες από όλο τον κόσμο στον τομέα του Τουρισμού Υγείας.  Πρόκειται για μια πραγματικά εξαίρετη περίπτωση για όλους τους  Έλληνες παρόχους υγείας όπως Νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα αποκατάστασης, Spa και Ιαματικές πηγές, γιατρούς, οδοντιάτρους, κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης, κέντρα αιμοκάθαρσης, μονάδες και ξενοδοχεία Wellness, διαμεσολαβητές Ιατρικού τουρισμού και άλλους παρόχους, να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση από τους καλύτερους στο είδος, να δικτυωθούν με διεθνείς αγοραστές υπηρεσιών υγείας αλλά και να προβάλουν τις υπηρεσίες τους.

Το συνέδριο απαρτίζεται από διάφορες ενότητες που καλύπτουν όλες τις πλευρές του Τουρισμού Υγείας, Ακαδημαϊκή ενότητα η οποία φέρνει στο ίδιο τραπέζι ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο, Χώρο επιχειρηματικής δικτύωσης για προγραμματισμένες συναντήσεις με επαγγελματίες και αγοραστές από ξένες χώρες, εκθεσιακό χώρο καθώς και βραδιά απονομών κατά την οποία θα βραβευθούν οι καλύτεροι πάροχοι Τουρισμού Υγείας του κόσμου ανά κατηγορία.

Το συνέδριο οργανώνεται από την Διεθνή Εφημερίδα Ιατρικού Τουρισμού, International Medical Travel Journal – www.IMTJ.com ενώ στην Ελλάδα   το IMTJ Medical Travel Summit and Awards, συνδιοργανώνεται με την Elitour τον επίσημο οργανισμό Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα στον οποίο συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι πάροχοι Υγείας οι οποίοι εργάζονται συλλογικά για την εξωστρέφεια της Ελλάδας και την άντληση ασθενών και διεθνών αγοραστών τουρισμού Υγείας.

Το συνέδριο στηρίζεται και βρίσκεται ήδη υπό την αιγίδα υπουργείων και άλλων επιφανών οργανισμών από το χώρο της υγείας και του τουρισμού.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα.

 

Πηγη:http://www.iatronet.gr