Ψηφιακός μετασχηματισμός στην υγεία

1ο Πανελλήνιο συνέδριο από τον ΣΑΦΕΕ

Ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.), διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στην Υγεία, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, από τις 9:30 έως τις 17:30, με σημείο μετάδοσης την αίθουσα «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ», στην εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ.

Με δεδομένο ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ταχύτατη διαδικασία μετάβασης προς την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, ωθούμενη από τις παγκόσμιες εξελίξεις, αλλά και το γεγονός πως η πανδημία επιτάχυνε αυτές τις εξελίξεις στον χώρο της Υγείας, όπου η άμεση υιοθέτηση ψηφιακών λύσεων επιβλήθηκε με δραματικό τρόπο, ευθύνη όλων όσων υπηρετούν αυτόν τον χώρο είναι η μετάβαση να γίνει ορθολογικά και παραγωγικά.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα υπάρξει η ευκαιρία να «ψηλαφηθούν» οι ανάγκες όλων των τμημάτων της αγοράς και της κρατικής παρέμβασης, αλλά και να συζητηθούν προκλήσεις, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το 5G και άλλες ψηφιακές δυνατότητες, με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων, παραγόντων της φαρμακευτικής αγοράς και της πολιτικής ηγεσίας.

Στην έναρξή του, την προσφώνηση θα κάνει ο Δρ Αντώνιος Αυγερινός, πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, γενικός διευθυντής ΣΑΦΕΕ, διδάκτορας Φαρμακευτικής.

Η κήρυξη της έναρξης των εργασιών του συνεδρίου θα γίνει από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Για τη συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου είναι απαραίτητη η εγγραφή, η οποία γίνεται με τη συμπλήρωση της Ηλεκτρονικής Φόρμας Εγγραφής, στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://digitalhealthforum.gr/

 

Πηγή: https://healthdaily.gr/