Αναγγελία θέσης Βιοπαθολόγου – Μικροβιολόγου.

Γνωστοποιούμε την ενεργοποίηση θέσης Βιοπαθολόγου – Μικροβιολόγου στο εργαστηριακό μας τμήμα. Το τελευταίο λειτουργεί από το  2012 και είναι άρτια εξοπλισμένο με αναλυτές τελευταίας γενιάς. Διενεργούνται ένδον όλες οι αιματολογικές, βιοχημικές, ορμονικές εξετάσεις, εξετάσεις πηκτικότητας, αερίων αίματος  καθώς και οι καλλιέργειες – σπερμοδιαγράμματα.:

Υπάρχει συνεργασία με εργαστήρια μοριακής βιολογίας για: έλεγχο θρομβοφιλίας, γονιδιακά νοσήματυα και ταυτοποίηση ιών όπως HPV.

Η θέση προβλέπει καθημερινό 8ώρο, όπως προβλέπεται από τον νόμο. Στα καθήκοντα του Συναδέλφου ιατρού εμπίπτει επίσης η κάλυψη των επειγόντων περιστατικών – Μικρής συχνότητας, εκ περιτροπής μοιράζοντας τις ημέρες βάρδιας με τεχνολόγους μικροβιολόγους.

Η άδεια ασκήσεως της ειδικότητας του βιοπαθολόγου καθώς και η γνώση ελληνικής και αγγλικής είναι βασικές προϋποθέσεις.

Θετικά προσμετρούνται τα κάτωθι:

  1. Η εμπειρία (Κατά προτίμηση άνω των2 ετών).
  2. Καλή γνώση και εμπειρία επίσπερμοδιαγράμματος.
  3. Καλή γνώση και εμπειρία επίκαλλιεργειών (αιμοκαλλιέργειες).
  4. Η καλή γνώση άλλων ξένων γλωσσών.
  5. Ο βαθμός πτυχίου.
  6. Εμπειρία σε έξω εργαστηριακούς τομείς όπως π.χ. Διαπροσωπικές – δημόσιες σχέσεις, γραμματειακή υποστήριξη, γνώση υπολογιστών, και γνώσεις μηχανικής: για έγκαιρη διάγνωση τυχών βλαβών των μηχανημάτων.

  Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει σε επαφή μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Είτε με email στοinfo@eleftho.gr
  • Είτε με fax στο+302271020999
  • Είτε Ταχυδρομικά στη διεύθυνση:Βερίτη 49, Χιος 82100, Ελλάς.

          Παρακαλείστε να αποστείλετε πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα καθώς και τυχόν Συστατικές Επιστολές που να ενισχύουν την υποψηφιότητά σας.

Η αντιμισθία κατόπιν συνεννόησης.

Η πολυκλινική είναι μία μικρή αλλά εξαιρετικά λειτουργική δομή με ιδιαίτερη βάση στην καλή χημεία και την δημιουργία οικογενειακού κλίματος εργασίας, διότι έτσι πιστεύουμε πως αντιμετωπίζουμε καλύτερα τους ασθενείς μας.

Η μονάδα περιλαμβάνει ένα πολύ καλά αναπτυγμένο Γυναικολογικό – Μαιευτικό τμήμα, Χειρουργική και Ορθοπεδική κλινική ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούνται επεμβάσεις Ουρολογικές, Αγγειοχειρουργικής, Πλαστικής Χειρουργικής καθώς και Βρογχοσκοπήσεις. Ως διαγνωστικά τμήματα υπάρχουν το Μικροβιολογικό και το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα. Είμαστε μία ευέλικτη μοντέρνα μονάδα με έμφαση στη χημεία των συνεργατών.

          Η Χίος είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με πληθυσμό 64000 κατοίκους. Ο πληθυσμός διπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι από τα λίγα νησιά που έχουν πανεπιστημιακές σχολές ( 3 σχολές του πανεπιστημίου Αιγαίου), και έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ενδείκνυται για οικογενειάρχες και έχει πολύ καλό επίπεδο σχολικής εκπαίδευσης (παραδοσιακά μία από τις 7 πρώτες πόλεις σε επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις). Η μικρή απόσταση από την Σμύρνη (πόλης 7.8 εκατομμυρίων κατοίκων) επιτρέπει έναν αέρα κοσμοπολίτικο στο νησί και συχνές αποδράσεις για τους κατοίκους του.

ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ  «ΕΛΕΥΘΩ» Α.Ε.

 

Οδός Βερίτη 49, Βαρβάσι 82132

Χίος, Ελλάς, Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τηλ: :2271029777 – 2271029888 – 2271043888

Φαξ: 2271029700 – 2271020999

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info@eleftho.gr

www.eleftho.gr