Θέσεις εργασίας στα ιατρεία του δήμου Αθηναίων

Με επιπλέον επιστημονικό προσωπικό ενισχύει ο δήμος Αθηναίων τα 6 Ιατρεία του, η λειτουργία των οποίων έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες. Χαρακτηριστικά, το 2017 οι επισκέψεις ξεπέρασαν τις 100.000 και ήταν διπλάσιες σε σύγκριση με το 2016.

Ήδη τα Δημοτικά Ιατρεία της Κυψέλης (πεζόδρομος Χανίων) και των Πατησίων (Σαρανταπόρου 4) λειτουργούν ως πολυδύναμα ιατρεία, ενώ επίκειται η αναβάθμιση σε πολυδύναμα και των Δημοτικών Ιατρείων της οδού Σόλωνος, του Νέου Κόσμου και των Πετραλώνων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Αθηναίων προχωρεί στην άμεση πρόσληψη 28 γιατρών και άλλων επαγγελματιών της υγείας. Οι θέσεις εργασίας που ανοίγουν έχουν ως εξής: Γενικοί Ιατροί (4), Παθολόγοι (2), Ψυχίατροι (2), Παιδίατροι (3), Μαιευτήρες- Γυναικολόγοι (3), Καρδιολόγοι (2), Ψυχολόγοι (2), Δερματολόγοι- Αφροδισιολόγοι (1), Ορθοπεδικοί (2), Οφθαλμίατροι (1), Φυσιοθεραπευτές (2), Μαίες- Μαιευτές (2), Νοσηλευτές/ τριες (2).

Η πρόσκληση αφορά συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΔΑ Ω34ΒΩ6Μ-ΜΧΤ) και η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους λήγει την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

201808_28atoma_aitisi