Ημερίδα εργασίας Swedish Week

Την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 από 09:00 έως 15:00 στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα εργασίας Swedish Week παρουσία Ελλήνων και Σουηδών Συμβούλων EURES καθώς και Σουηδών εργοδοτών.

Αντικείμενο της ημερίδας είναι η ενημέρωση σχετικά με τη διαβίωση κι εργασία στη Σουηδία, η παρουσίαση της αγοράς εργασίας διαφόρων τομέων, η συνέντευξη με προεπιλεγμένους υποψηφίους και η επαφή με τους παρόντες Συμβούλους κι εργοδότες.

Η ημερίδα απευθύνεται σε διάφορες ειδικότητες και κυρίως σε αυτές του κλάδου υγείας, όπως ιατρούς γενικής ιατρικής και ειδικευμένους. Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας ιατρών αφορούν απασχόληση σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας και μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σε αυτήν τη σελίδα.

Η προθεσμία υποβολής βιογραφικών για την προεπιλογή και τον προγραμματισμό συνέντευξης λήγει στις 26 Μαρτίου, οπότε σας παρακαλώ να ενημερώσετε εγκαίρως τα μέλη σας.

Συνημμένη θα βρείτε την αφίσα της εκδήλωσης, την οποία σας παρακαλώ να αναρτήσετε στον πίνακα ανακοινώσεων και να προωθήσετε στα μέλη σας.

Swedish Week 2018 Poster

Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Stefanos PALLAS (Mr)

EURES Adviser