Επιστημονική διημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού

Με στόχο την πληροφόρηση και την εκπαίδευση πραγματοποιείται η διημερίδα της «ΕΜΕΙΣ» με θέμα «Καρκίνος Μαστού και οι Σύγχρονες Προκλήσεις στην Κλινική Διαχείριση», με την υποστήριξη της Κλινικής ΙΑΣΩ και της Β’ Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ.

Επιδιωκόμενο αποτέλεσμα αποτελεί είναι η διαρκής ιατρική εκπαίδευση, η ενημέρωση για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού και την Κλινική Διαχείριση, καθώς και η προαγωγή της έρευνας.

Η εκδήλωση το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 09:00, θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming και είναι απαραίτητη η προεγγραφή για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής διατελεί ο MD, PhD, Χειρουργός Μαστού, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., Διευθυντής Β’ Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ, Γρηγόριος Ξεπαπαδάκης.

Στην κατεύθυνση της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης νέων καθώς και έμπειρων ιατρών επιχειρείται μια υψηλού επιπέδου επιστημονική συνάντηση με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση της ποιότητας στην ιατρική πράξη, σε ένα επιστημονικό και κοινωνικοοικονομικά απαιτητικό μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Στο πλαίσιο των εργασιών της διημερίδας διακεκριμένοι Επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων θα τοποθετηθούν για  ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε χειρουργούς μαστού, γυναικολόγους, ακτινολόγους, ογκολόγους, ειδικούς υπερήχων και κλινικούς ιατρούς με βασικές και προηγμένες γνώσεις στις νόσους του μαστού.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210. 6383949 (Μαρίζα Καμηλάρη – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Για δηλώσεις συμμετοχής:  Γραμματεία Σεμιναρίου, PRC Congress & Travel, Τηλ.: 210. 7711673, E-mail: congress3@prctravel.gr

 

 

Πηγή: https://virus.com.gr/