Επιστημονικό συνέδριο για τη διαχείριση του βαρέως πάσχοντα

Σε θεσμό έχει μετατραπεί το πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, το οποίο πραγματοποιείται για 17η φορά από 14-17 Νοεμβρίου 2018 (Royal Olympic Hotel, Αθήνα), με πλούσια θεματολογία που ικανοποιεί τις αναζητήσεις τόσο του νέου φοιτητή όσο και του ερευνητή, του έμπειρου κλινικού γιατρού, καθώς και άλλων επιστημόνων του χώρου της υγείας.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

«Έγκριτοι επιστήμονες θα εισηγηθούν και θα αναπτύξουν θέματα, όλου του εύρους της Εντατικής θεραπείας. Θέματα που φιλοδοξούμε να προσθέσουν γνώση και τρόπο στην καλύτερη αντιμετώπιση, κρίσιμων για την ζωή καταστάσεων” αναφέρει στο χαιρετισμό του η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Αναστασία Κοτανίδου. Εκφράζει, παράλληλα, την ελπίδα τα σχόλια στα νεότερα δεδομένα να προκαλέσουν γόνιμο προβληματισμό, διάλογο και να οδηγήσουν σε σοβαρές αποφάσεις. «Η Ιατρική ανήκει στις επιστήμες με μεγάλη δυναμική και συνεχή εξέλιξη. Δεδομένα καταρρίπτονται και νεότερα υιοθετούνται” καταλήγει.

Το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εντατικής Θεραπείας θα μοριοδοτηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με μόρια, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Προθεσμία υποβολής εργασιών 17 Σεπτεμβρίου 2018.