Πρόσκληση συμμετοχής στο εκπαιδευτικό σεμινάριο: «Φροντίδα ασθενών με χρόνια αναπνευστική δυσχέρεια. Η σύγχρονη τεχνολογία στο σπίτι»

Το Δίκτυο Μητρώου Ασθενών με Χρόνια Αναπνευστικά Προβλήματα και χρήσης αναπνευστικών συσκευών στο σπίτι, που συντονίζεται από το ΙΝΕΒ|ΕΚΕΤΑ σε συνεργασία με την Κλινική Αναπνευστικής Ανεπάρκειας, την Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική ΑΠΘ, την Πνευμονολογική Κλινική ΕΣΥ Γ. Παπανικολάου και την Παιδοπνευμονολογική Μονάδα Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Φροντίδα ασθενών με χρόνια αναπνευστική δυσχέρεια. Η σύγχρονη τεχνολογία στο σπίτι».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε εβδομαδιαίες διαδικτυακές συνεδρίες από την Τετάρτη 17 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, ώρα 18.00 – 19.30. Για την εγγραφή σας στις συνεδρίες που σας ενδιαφέρουν, πατήστε εδώ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδίατρους, πνευμονολόγους και επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται ή φροντίζουν ασθενείς οι οποίοι χρειάζονται -εκτός νοσοκομείου- υποστήριξη για τη διατήρηση της αναπνευστικής ικανότητας και βελτίωση της λειτουργικότητας τους.

Η διοργάνωση του σεμιναρίου υποστηρίζεται από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ), την Ελληνική Παιδοπνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΠΕ), την Ελληνική Εταιρεία Υπνολογίας (ΕΕΥ) και την Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος (ΕΝΘΕ).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Δημήτρη Καμπούκο, kaboukosd@certh.gr, 2311257562, ΙΝΕΒ|ΕΚΕΤΑ

 

Πρόσκληση συμμετοχής σε εκπαιδευτικό Σεμινάριο