Σήμερα το 2nd Health Innovation Conference: Αναζητώντας την Καινοτομία στην Υγεία

Τα συστήματα υγείας διεθνώς, πόσο μάλλον στην Ελλάδα, αντιμετωπίζουν μεγάλες, κοινές προκλήσεις. Γήρανση του πληθυσμούπεριορισμένοι πόροιπροσβασιμότητα και ποιότητα στις υπηρεσίες υγείας, συνθέτουν ένα “εκρηκτικό” μείγμα, που απειλεί το μέλλον κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και πολιτών. Το ενδιαφέρον στρέφεται λοιπόν στον εντοπισμό των καινοτόμων αυτών λύσεων που θα επιτύχουν να συνδυάσουν περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα, με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα, δεδομένου του διαρκώς αυξανόμενου κόστους των υπηρεσιών υγείας. 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η ανάδειξη τέτοιων καινοτομικών λύσεων, ειδικά αφού αυξάνονται οι απαιτήσεις των καταναλωτών για τη χρήση των νέων φαρμάκων και τεχνολογιών υγείας, είναι ο σκοπός του 2ου Health Innovation Conference. Το συνέδριο πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικήςκαι το οποιο μπορείτε να παρακολούθησετε απευθείας online.

Το παρόν θα δώσουν 27 κορυφαία στελέχη, από τη χώρα μας και το εξωτερικό, μοιράζοντας την εμπειρία και τις γνώσεις τους, ενώ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα υπάρξει ειδική ενότητα με case studies καινοτομιών στο χώρο της υγείας.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο, μεταξύ άλλων, είναι:

  • Τραπέζι 1: Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα για την προώθηση της Καινοτομίας στην Υγεία
  • Τραπέζι 2: Βιοδείκτες και Γενετική του καρκίνου
  • Τραπέζι 3: Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας: Προκλήσεις, εμπόδια, προοπτικές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρακολουθείστε το συνέδριο μέσω live-streaming.

Καταθέστε σχόλια και ερωτήσεις, χρησιμοποιώντας το hasthtag #hic18.

Το HIC’18 (#hic18) διοργανώνει και φέτος η Ethos Events σε συνεργασία με το περιοδικό Pharma & Health Business και το portal πολιτικής υγείας και φαρμάκου virus.com.gr, με την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ και PIF Greece.

 

Πηγη:https://virus.com.gr