Σεμιναριο PLS στα Χανιά (Αλλαγή ημερομηνίας)

Η οργανωτική επιτροπή του APLS CRETE σας ανακοινώνει την  νέα ημερομηνία Σάββατο 30/06/2018 του Σεμιναρίου PLS στα Χανιά.

Το  APLS Crete  επίσημος εκπρόσωπος του ΑDVANCED LIFE SUPPORT GROUP, του Ηνωμένου Βασιλείου, διοργανώνει στα Χανιά, Κρήτης, στις 30 Ιουνίου 2018, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΖΩΗΣ (PLS) με τις νέες οδηγίες της 6ης έκδοσης του APLS (2016-2020).

To Σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς, νοσηλευτές, γενική υγειονομικούς με ανώτατες σπουδές, μεταπτυχιακά, κλπ. που εμπλέκονται σε διαδικασίες Αναζωογόνησης, Επείγουσας Ιατρικής και Βασικής Υποστήριξης της Ζωής Παιδιών και Βρεφών.

O κόστος του σεμιναρίου είναι από 130 ευρώ μόνο 80 ευρώ. Τα υπόλοιπα 50 ευρώ του κόστους είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας «Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος».

Το Σεμινάριο, μέσω διαδραστικών εκπαιδευτικών τεχνικών, παρέχει εκπαίδευση σε θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για:

την πρόληψη και θεραπεία της καρδιοαναπνευστικής ανακοπής σε παιδιά και βρέφη

την εφαρμογή στρατηγικών αρχικής αντιμετώπισης απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων ή τραυμάτων σε παιδιά και βρέφη

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει:

Διδασκαλία και συμμετοχή σε εικονικά σενάρια κλινικών περιστατικών.

Διαλέξεις

Πρακτική εκπαίδευση σε σταθμούς δεξιοτήτων

Φροντιστήρια (4 ομάδες Χ  6 ατόμων) σε ειδικά θέματα, και εκπαίδευση σε εικονικά σενάρια βαρέως πασχόντων παιδιών, με ρεαλιστικό εποπτικό υλικό.

Η πλήρης παρακολούθηση του Σεμιναρίου συνεπάγεται τη χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης  με την πιστοποίηση του Advanced Life Support Group. Η ισχύς του πιστοποιητικού είναι για 4 χρόνια.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Julieta Perez

Μ.Ε.Θ. ΠΑΙΔΩΝ