14ο Πανελλήνιο συνέδριο Επιληψίας

Νέες γνώσεις στην επιστημονική κοινότητα

 

Προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία της covid-19 και με στόχο την ασφάλεια των συμμετεχόντων, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στις 13 – 15 Νοεμβρίου 2020 το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας. Το Συνέδριο διοργανώνει ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.). Διαδικτυακά (webscientificevent), Το Συνέδριο το οποίο έχει καταστεί θεσμός, διοργανώνει ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.).

Το επιστημονικό πρόγραμμα διαμορφώθηκε με διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πλούσια θεματολογία. Ειδικότερα, διακεκριμένοι επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της Νευρολογίας, θα συναντηθούν on line, προκειμένου να μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από ενδιαφέρουσες διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, αντιπαραθέσεις και βίντεο-παρουσιάσεις περιστατικών, δίνοντας έναυσμα για δημιουργικό διάλογο σε επίκαιρα θέματα.

Το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη διάδοση της επιστημονικής γνώσης, με στόχο να αποτελέσει ένα ορόσημο επιστημονικού γίγνεσθαι και αναζήτησης, που θα «οπλίσουν» την επιστημονική κοινότητα με νέες γνώσεις.

 

 

Πηγη:HealthDaily