“Διάγνωση και αντιμετώπιση της νευροπάθειας στον ΣΔ”

ΕΔΕ Webinar (Τετάρτη 3/5/2023, 20:00) – “Διάγνωση και αντιμετώπιση της νευροπάθειας στον ΣΔ”

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Την Τετάρτη 3/5/2023, στις 20:00, πραγματοποιείται το webinar της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας στο πλαίσιο των μετεκπαιδευτικών της μαθημάτων μέσω διαδικτύου.

 

Θέμα Webinar:

 

Διάγνωση και αντιμετώπιση της νευροπάθειας στον ΣΔ. Ποιες είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση της περιφερικής νευροπάθειας, ποιες χρησιμοποιούνται για screening, ποια η θεραπεία της συμπτωματικής και ασυμπτωματικής περιφερικής νευροπάθειας, τι είναι η νευροπάθεια Charcot και πότε θα την υποψιαστούμε, πώς θα τη διαγνώσουμε, πώς θα τη θεραπεύσουμε, έλκη διαβητικού ποδιού-επιθέματα

 

Συντονιστής:

  • Ν. Τεντολούρης, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπεύθυνος Διαβητολογικού Κέντρου & Ερευνητικού Διαβητολογικού Εργαστηρίου, Α ́ Προπ. Παθολογική Κλινική, Πανεπιστημίου Αθηνών, ΓΝΑ «ΛΑΪΚΟ», Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας (Ε.Ε.Ε.Π.)

Ομιλητής:

  • Ι. Ντούπης, Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Διευθυντής Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας & Υπεύθυνος Διαβητολογικού Ιατρείου.

 

Προκειμένου να παρακολουθήσετε ελεύθερα το Webinar, μπορείτε να προεγγραφείτε μέσω της διεύθυνσης:

 

https://attendee.gotowebinar.com/register/7395961052468357471

 

 

Σύνδεσμος Προεγγραφής και Παρακολούθησης

 

 

συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το email σας στη φόρμα εγγραφής, ώστε να λάβετε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει τη διεύθυνση (link) μέσω της οποίας θα μεταδοθεί online το webinar και η οποία θα είναι προσβάσιμη στους συμμετέχοντες την Τετάρτη, λίγο πριν τις 20:00.

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη ενεργό συμμετοχή σας.

 

Η Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.

Α. Μαυρογιαννάκη

 

Ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Δ.Ε.

Κ. Μακρυλάκης