Εκπαιδευτική ημερίδα “Σύγχρονοι προβληματισμοί στα νοσήματα ήπατος, χοληφόρων και παγκρέατος”

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

“ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ  ΗΠΑΤΟΣ, ΧΟΛΗΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ”

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Αμφιθέατρο Ιπποκράτης

Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Βιόπολις, Μεζούρλο, Λάρισα

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

“ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ”

“ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ & ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ (Ι.Κ.Ε.Γ.)

 

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής ημερίδας ” ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΗΠΑΤΟΣ, ΧΟΛΗΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στο αμφιθέατρο Ιπποκράτης της Ιατρικής Σχολής στη Λάρισα. Την ημερίδα διοργανώνει η Γαστρεντερολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το  “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ & ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ (Ι.Κ.Ε.Γ.).

 

Η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της εκπαιδευτικής προσπάθειας της κλινικής μας και του νεοσύστατου Ινστιτούτου, με στόχο την επιμόρφωση των γαστρεντερολόγων στις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν τα νοσήματα του Ήπατος, των Χοληφόρων και του Παγκρέατος. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά με τη συμμετοχή και του ακροατηρίου και θα περιλαμβάνουν τα νεότερα δεδομένα που αφορούν  τα παραπάνω νοσήματα, με στόχο να ενισχυθεί η γνώση και οι κλινικές ικανότητες των νοσοκομειακών και ιδιωτών ιατρών για τη καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενών.

 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης, δίνοντας κίνητρο σε όλους μας να συνεχίζουμε αυτή την επιστημονική προσπάθεια.

 

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

 

Ανδρέας Ν. Καψωριτάκης

 

Καθηγητής Παθολογίας – Γαστρεντερολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Διευθυντής Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής

 

Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ι.Κ.Ε.Γ.

 

 

Ημερίδα ΙΚΕΓ ΠΘ 15.06.24 agenda