Ημέρες Ψυχικής Υγείας 2021

26-27 Νοεμβρίου 2021, ξενοδοχείο Hyatt Regency, Θεσσαλονίκη

final poster_psixikhs ugeias 2021

διοργάνωση της εκδήλωσης Ημέρες Ψυχικής Υγείας 2021 η οποία θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στην Θεσσαλονίκη.

Η επιστημονική εκδήλωση διοργανώνεται από το Ελληνικό Διεθνές Επιστημονικό Ινστιτούτο – Αμφικτιονίες.

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Έχουμε την τιμή να σας καλωσορίσουμε στην Επιστημονική Εκδήλωση «Ημέρες Ψυχικής Υγείας 2021» που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2021 και διοργανώνεται από την International Society on Neurobiology & Psychopharmacology.

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας να επιτευχθεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση με έμφαση στη βασιζόμενη σε ερευνητικά δεδομένα ψυχιατρική. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχικής υγείας, με έμφαση στις ανάγκες της κοινότητας και τις διεργασίες που αφορούν την πρωτοβάθμια περίθαλψη και την παροχή υπηρεσιών υγείας.

Επίσης η εκπαίδευση θα εστιάσει και στο σεβασμό και την ικανοποίηση των αναγκών τόσο των ασθενών και των οικογενειών τους όσο και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα, σε ένα περιβάλλον που γίνεται όλο και πιο δύσκολο και απαιτητικό, και ταυτόχρονα εξαιρετικά περίπλοκο με την ποικιλία των δομών και των χαρακτηριστικών τους αλλά και των δεικτών ποιοτικού και οικονομικού ελέγχου που ταχύτατα φαίνεται να υιοθετούνται.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Ν. Φουντουλάκης
Καθηγητής Ψυχιατρικής ΑΠΘ

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδω