Προβληματισμοί, διλήμματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Παθολόγος

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην επιστημονική εκδήλωση με τίτλο: Προβληματισμοί & Διλήμματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Παθολόγος που θα πραγματοποιηθεί στις 1 & 2 Μαρτίου 2024, στα Ιωάννινα.

Αποτελεί μια ετήσια προσπάθεια της Eταιρείας Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος που στοχεύει στην επιμόρφωση των ιατρών στις σύγχρονες επιστημονικές και κλινικές εξελίξεις στο αντικείμενο της παθολογίας και όλων των συναφών ειδικοτήτων.

Στον απόηχο της προηγούμενης επιτυχημένης εκδήλωσης και απηχώντας το μεγάλο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων η φετινή διοργάνωση θα είναι διήμερη με τη συμμετοχή συναδέλφων από διάφορες ειδικότητες της παθολογίας οι οποίοι μέσω κλινικών περιπτώσεων θα αναλύσουν διεξοδικά τη διαγνωστική προσπέλαση και τη σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση σε συχνές νοσολογικές οντότητες που διαχειρίζονται οι παθολόγοι στην καθημερινή κλινική πράξη.

Η εκδήλωση θα έχει σαφή φροντιστηριακό χαρακτήρα και απευθύνεται ιδιαίτερα σε ιατρούς που υπηρετούν στον ιδιωτικό τομέα, στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και σε νοσοκομεία της περιφέρειας.

Η παρουσία όλων σας θα συμβάλει καθοριστικά στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της εκδήλωσης αποτελώντας, ταυτόχρονα, ιδιαίτερη τιμή αλλά και κίνητρο σε όλους εμάς να συνεχίζουμε αυτή την επιστημονική προσπάθεια.

Με εκτίμηση

εκ μέρους της Εταιρείας Παθολογίας Βορείου Ελλάδος (Ε.Π.ΒΔ.Ε.)

Γεώργιος Λιάμης
Καθηγητής Παθολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,
Διευθυντής, Β’ Παθολογική Κλινική, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Ιωάννινα