«Τελευταίες Εξελίξεις στη Χειρουργική του Γόνατος: ο Ρόλος των Ρομπότ στην Αρθροπλαστική Γόνατος»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας προσκαλούμε στην επιστημονική εσπερίδα «Τελευταίες Εξελίξεις στη Χειρουργική του Γόνατος: ο Ρόλος των Ρομπότ στην Αρθροπλαστική Γόνατος»,  η οποία θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής, στη Βιόπολη της Λάρισας, τη Δευτέρα  6 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 16.00-20.00, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Καθηγητή Roland Becker.

Η Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει την τιμή να φιλοξενεί τον Prof. Roland Becker, MD, PhD, Πρόεδρο της ESSKA (European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy) 2022-2024, ο οποίος θα δώσει διαλέξεις στην, ως άνω, επιστημονική εκδήλωση. O Καθηγητής Becker  είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και ευρέως γνωστός για τις μελέτες του και τη συνεισφορά του στο αντικείμενο της χειρουργικής του γόνατος, των μεταμοσχεύσεων μηνίσκων, χόνδρου και των αθλητικών κακώσεων. Επίσης, είναι επίτιμο μέλος των σημαντικότερων Εταιρειών Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Γόνατος στην Ευρώπη και Παγκοσμίως.

Οι διαλέξεις της επιστημονικής εσπερίδας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους γιατρούς της Ορθοπαιδικής, Γενικής Ιατρικής, Φυσικοθεραπευτές, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα των αθλούμενων και όχι μόνο.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά από τον επισκέπτη καθηγητή και στα ελληνικά με αγγλικές διαφάνειες από τα στελέχη της κλινικής μας.

Επισυνάπτεται η αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Η  είσοδος είναι ελεύθερη .

 

 

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Χαντές                                                                        Θεόφιλος Καραχάλιος

Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας                                Καθηγητής-Διευθυντής

Ορθοπαιδική Κλινική ΠΓΝ Λάρισας                                      Ορθοπαιδική Κλινική

Αντιπρόεδρος ESSKA                                                                ΠΓΝ Λάρισας

 

PROGRAMM_R. Becker

Poster_R. Becker