14η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας & Στραβισμού

Η 14η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας & Στραβισμού διοργανώνεται από την ΕΕΠΟΣ στις 15 Ιανουαρίου 2022, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ (ΚΕ.Δ.Ε.Α), στη Θεσσαλονίκη.

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζουμε στην 14η Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας και Στραβισμού (ΕΕΠΟΣ) σε συνδιοργάνωση με τη Β΄ Οφθαλμολογική Κλινική του Α.Π.Θ., που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ. (ΚΕ.Δ.Ε.Α), στις 15 Ιανουαρίου 2022.

Λόγω της πανδημίας δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκαν ημερίδες εντός του 2020-2021, ενώ με απόφαση του Δ.Σ. η επόμενη ημερίδα θα γίνει το φθινόπωρο του 2022 στην Αθήνα όπου θα διεξαχθούν και οι εκλογές της Εταιρείας μας.
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες σε όλο το φάσμα της Παιδοφθαλμολογίας και του Στραβισμού με ιδιαίτερη έμφαση στις νεότερες θεραπείες και στην αντιμετώπιση δύσκολων περιστατικών. Μια πρωτοτυπία της φετινής ημερίδας είναι η συνεδρία “What’s new and important in PUBMED” στην οποία νεότεροι συνάδελφοι που έχουν λάβει εξειδίκευση (fellowship) στο εξωτερικό παρουσιάζουν τις πιο σημαντικές δημοσιεύσεις πάνω στο αντικείμενο μας την τελευταία διετία.

Τέλος είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς ότι φέτος στην Ημερίδα μας θα συμμετέχουν οι καταξιωμένοι καθηγητές κ. Nischal (USA) Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας και Στραβισμού (WSPOS), κ. Lloyd (UK) Διευθυντής Οφθαλμολογίας στο πασίγνωστο Great Ormond Hospital for Sick Children, London, κ. Ehrt (GERMANY) Διευθυντής του Παιδοφθαλμολογικού τμήματος στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου και μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Στραβισμού (ESA).

Νικόλαος Ζιάκας
Καθηγητής Οφθαλμολογίας
Διευθυντής της Β’ ΄Οφθαλμολογικής Κλινικής ΑΠΘ
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας και Στραβισμού

 

ΕΓΓΡΑΦΗ
Παρακαλούμε προχωρήσετε απαραίτητα στην ηλεκτρονική σας προεγγραφή για την Ημερίδα.

Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Για τη συμμετοχή σας στην Ημερίδα με φυσική παρουσία απαιτείται επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης εντός τριμήνου στη γραμματεία.

Ζωντανή μετάδοση:www.livemedia.gr/14eepos

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Στην Ημερίδα χορηγούνται 8 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται κατά τη φυσική παρουσία και τη διαδικτυακή παρακολούθηση της Ημερίδας. Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα υπάρχουν διαθέσιμα με τη λήξη της Ημερίδας στη σελίδα της ζωντανής μετάδοσης, Livemedia: www.livemedia.gr/14eepos

 

final_program_14theepos1