15ο Ετήσιο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο Υγρών, Ηλεκτρολυτών και Οξεοβασικής Ισορροπίας,

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Φτάσαμε στο 15ο σεμινάριο υγρών, ηλεκτρολυτών και οξεοβασικής ισορροπίας. Συνεχίζουμε τη διοργάνωση του καθιερωμένου πλέον σεμιναρίου με διάθεση να κάνουμε κάθε γιατρό φίλο της θεματολογίας του. Επιλέχτηκαν και πάλι διάφορα θέματα κλινικού ενδιαφέροντος, τόσο από τους ηλεκτρολύτες, όσο και από την οξεοβασική ισορροπία, ορισμένα από τα οποία θα μας προβληματίσουν! Η επανάληψη ορισμένων παρουσιάσεων δεν είναι άσκοπη, αφού εκπαιδευτικοί λόγοι το επιβάλλουν.

Φέτος και πάλι έγινε προσπάθεια να ανανεωθεί το δυναμικό των ομιλητών-προέδρων και συντονιστών, με στόχο πάντα τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση και την αρτιότερη οργάνωση. Τα κριτήρια στις επιλογές μας είναι πάντοτε επιστημονικά και είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τη γνώμη και τις υποδείξεις σας, που θα εφαρμοστούν στο επόμενο σεμινάριό μας. Τα θέματα και οι ομιλητές ευελπιστούμε να αποδώσουν αυτό που προσδοκά ο ακροατής-γιατρός που δεν είναι μυημένος σ’ αυτά, αλλά και ο απόλυτος γνώστης αυτών, προσφέροντας συχνά και νέες γνώσεις ή ανοίγοντας καινούριους ορίζοντες γνώσης. Είμαι βέβαιος ότι θα καλυφθούν οι ανάγκες και οι προσδοκίες σας από το σεμινάριό μας και φέτος.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και για την στήριξη που παρέχετε στην πολύχρονη αυτή προσπάθεια, που ως μοναδικό στόχο της έχει την κατανόηση των υγρών-ηλεκτρολυτών και της οξεοβασικής ισορροπίας,από όλο και περισσότερους γιατρούς, που ήταν μέχρι πρότινος θέματα παρεξηγημένα και σας εύχομαι καλή διαμονή.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Μαυροματίδης
Δ/ντής ΜΧΑ «Δημοκρίτειου Νεφρολογικού Κέντρου», Κομοτηνή

Σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits)
Δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα

final programme

Σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits)
  ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ  
ΣΤΟ ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ