37ο Βορειοελλαδικό Ιατρικό Συνέδριο

Αγαπητές/οι Συνάδελφοι,
    Σας καλωσορίζουμε στο 37ο Βορειοελλαδικό Ιατρικό Συνέδριο, που διοργανώνεται από την Ιατρική Εταιρεία Θεσσαλονίκης,  η οποία από το 1928 βρίσκεται αδιάκοπα στο πλευρό των λειτουργών υγείας προσφέροντας επιμόρφωση, ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ των διαφόρων ειδικοτήτων. Το Συνέδριο πραγματοποιείται από τις 28 έως στις 30 Σεπτεμβρίου 2023, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α της Θεσσαλονίκης, με φυσική παρουσία. 
    Φέτος το συνέδριο θα εστιάσει στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση κι αντιμετώπιση των προκαρκινικών βλαβών και του καρκίνου σε μια συστράτευση των επιστημονικών εταιρειών για την βέλτιστη αντιμετώπισή των.
    Όλες οι ιατρικές εταιρείες με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα, θα ανταλλάξουν απόψεις σε διεταιρικά στρογγυλά τραπέζια και αντιπαραθέσεις. Οι συνεδρίες έχουν δομηθεί με  σύντομες παρουσιάσεις με σκοπό να υπάρχει χρόνος για εκτεταμένες συζητήσεις με τους συμμετέχοντες από διαφορετικές ειδικότητες. 
    Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την βραβευμένη ορχήστρα από την Ακαδημία Αθηνών, Pfizer Hellas Band.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα συμβάλει στην επιτυχή διοργάνωση του συνεδρίου.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Απόστολος Π. Αθανασιάδης
Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Θεσσαλονίκης