4ο Διαδραστικό Συμπόσιο Κλινικών Περιστατικών Ουρολογικού Καρκίνου

 

Επιστημονικό Πρόγραμμα

 

Εγγραφή

 

Αγαπητές Κυρίες,
Αγαπητοί Κύριοι,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στο “4ο Διαδραστικό Συμπόσιο Κλινικών Περιστατικών Ουρολογικού Καρκίνου”, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Εστιακής Θεραπείας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο (δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία ή διαδικτυακή παρακολούθηση), στις 19-20 Νοεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Golden Age, Αθήνα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Παρακαλώ σημειώστε ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία θα είναι περιορισμένος και δύναται να τροποποιηθεί σε εναρμόνιση με τα ισχύοντα εκείνης της περιόδου Υγειονομικά Πρωτόκολλα.
Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο με φυσική παρουσία.

 

Μοριοδότηση Συνεδρίου

 

Το συνέδριο θα μοριοδοτηθεί με μόρια (Credits) Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.
Για τη λήψη του πιστοποιητικού σας, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας, καθώς επίσης να έχετε συμπληρώσει το 60% παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος. Ο σύνδεσμος λήψης του πιστοποιητικού σας θα εμφανιστεί αμέσως μετά τη λήξη της εκδήλωσης και θα παραμείνει ενεργός για μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS-EACCME, τα μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) χορηγούνται σε ιατρούς.